Zijden bloemen

Zijde bloemen arrangement - Flowers & Friends

Flowers & Friends is specialist in het maken van de mooiste arrangementen van zijden bloemen. Een echt boeket of bloemstuk zal in warmere ruimtes vaak minder lang mooi blijven. Dan zult u van een mooi bloemstuk van zijde langer plezier hebben.

Alle zijden bloemen zijn los verkrijgbaar, maar we kunnen natuurlijk ook een mooie vaas, schaal of pot voor u opmaken.

Nep klinkt zo negatief

Vroeger werden de kunstbloemen gemaakt van puur zijden stoffen, dat is al vele jaren niet meer het geval. Maar omdat we het nou eenmaal zo gewend zijn en omdat nep zo negatief klinkt, zullen we het nog vaak zijden bloemen noemen.

Kunstbloemen worden tegenwoordig gemaakt van allerhande luxe stoffen en materialen waarbij echtheid en kwaliteit prioriteit nummer 1 zijn. Jarenlange ontwikkeling heeft er voor gezorgd dat er tegenwoordig de mooiste kunsttakken en kunstbloemen met de prachtigste kleuren te vinden zijn. Er is veel verschil in kwaliteit en daardoor in prijs. Dit verschil zit voornamelijk in de afwerking, het kleurbehoud of de speciale aangebrachte details.

Tijdens de inkoop van zijde zoeken we zoveel mogelijk de meest natuurgetrouwe bloemen en takken voor u uit. Daarom verkopen we zijden bloemen van diverse topmerken.

Zijden bloemen arrangement - Flowers & Friends

Bent u op zoek naar iets in het bijzonder, zoals een bijvoorbeeld een uitbundige Orchidee of bloemen in een specifieke kleur? Wij gaan voor u op zoek.

Waarom kiezen voor zijde?
  • prachtige creaties in alle mogelijke kleuren
  • ideaal te combineren met andere natuurlijke decoraties
  • lange levensduur
  • geen (of nauwelijks) onderhoud
  • geschikt voor ruimtes waar geen daglicht komt of waar het te warm is voor echte bloemen
  • blijvend “wow-effect”
  • arrangement in sommige gevallen eenvoudig aan te passen aan een ander seizoen, dat is dus kostenbesparend

Laat ieder seizoen een mooi zijden bloemstuk of boeket maken, passend in uw interieur.

Ook heel geschikt voor onze zakelijke klanten, denk aan een etalage, entree, receptiebalie, kantoor, showroom. Bel voor een afspraak naar 0114-852434 of stuur een email naar info@flowers-friends.nl. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U bent uiteraard ook altijd van harte welkom in onze winkel in Hulst.

Deel dit met je vrienden