Waar maak jij je moeder blij mee?

Boeket - Flowers & FriendsAanstaande zondag is het weer Moederdag…

Je bent vast al op zoek naar een bijzonder kado waarmee je haar kunt bedanken voor wie ze is.

Een lekker luchtje? Een dinerbon? Een bos bloemen misschien? Allemaal leuke kado’s… maar wij hebben nog iets veel mooiers. Hiermee kun je haar niet 1 keer, maar zo vaak je wil, blij maken.

Een flink kado

Kies voor een bloemenabonnement van Flowers & Friends. Jij bepaalt hoe vaak en hoe lang je moeder bloemen krijgt. Misschien kun je het samen met je broers of zussen doen? Op die manier kan je er echt een flink kado van maken.

Feestelijk ingepakt

We hebben een speciale kadobon voor bloemenabonnementen. Hierop kun je invullen hoe vaak en voor welke periode je bloemen wilt laten bezorgen. Die kadobon pakken we feestelijk in, dus je hebt gelijk iets bijzonders om te geven.

Kijk hier voor alle informatie over het bloemenabonnement van Flowers & Friends.

Extra geopend

Op zondag 13 mei (moederdag dus…) zijn we ook nog een aantal uurtjes geopend, zodat je die dag nog bij ons terecht kunt voor een mooi boeket of misschien wel een abonnement. We zijn dan open van 9:00 tot 13:00 uur.

Oh ja…

Op zondagochtend 13 mei tot 13:00 uur kun je ook je boeket nog laten bezorgen. Maar geef dit dan wel uiterlijk vrijdag aan ons door in verband met de planning.

We wensen alle moeders een hele bijzondere dag zondag. Geniet ervan.

Hopelijk tot snel !!

Deel dit met je vrienden