Voor bedrijven

Mogen wij als dé bloemist van Hulst en omstreken voor uw bedrijf of organisatie de bloemen verzorgen? Dan bent u altijd verzekerd van exclusief en creatief bloemwerk.

Bent u op zoek naar zijden bloemen en planten arrangementen? Ook dan bent u aan het juiste adres. Voor meer info over de mogelijkheden kijkt u hier.

Wat zouden we voor u kunnen betekenen?
  • Denk eens aan een bloemenabonnement waarbij wij bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks uw bedrijf van een mooi nieuw bloemarrangement voorzien, geheel in de gewenste sfeer en kleur.
  • Uw personeel verrassen met een prachtig boeket (denk aan ziekte, jubileum, verjaardag)? Wij bezorgen het persoonlijk op de gewenste dag en uw personeel zal het waarderen.
  • Uw klanten een exclusief boeket overhandigen bij aankoop van uw product? Voor bijvoorbeeld autodealer, keukenbedrijf en makelaar. In overleg leveren wij uw boeketten op de gewenste tijd en locatie.
  • U organiseert een evenement? Wij leveren bloem/groen arrangementen die zorgen voor een exclusieve sfeer op elke mogelijke locatie.
Boeketten - Flowers & FriendsMaatwerk en kwaliteit

Ook voor grotere aantallen boeketten kunnen wij zorgen. Ieder boeket wordt in onze eigen winkel met de hand gebonden, zo heeft u altijd vers en creatief bloemwerk.

Informeer geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden. U kunt ons bereiken op tel. 0114-852434 of stuur een email naar info@flowers-friends.nl.

Deel dit met je vrienden