Volwassenen

Vind je het leuk om creatief te zijn met bloemen, dan is een bloemschikworkshop voor volwassenen echt een aanrader. Ook zonder enige kennis van bloemen of creatieve ervaring kan je meedoen aan mijn workshops.

Gezelligheid en plezier staan voorop en aan het eind van de workshop neemt iedereen een bloemencreatie mee naar huis om trots op te zijn. Je hoeft zelf geen gereedschap of materialen mee te nemen, daar zorg ik allemaal voor.

Themaworkshop

Ieder seizoen kun je je opgeven voor een themaworkshop. Dit kan individueel of als groep. Neem je moeder mee of nodig een paar vriendinnen uit voor een gezellig middagje.

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een workshop te organiseren voor een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeestje ofΒ team-uitje. Dan maak ik speciaal voor jullie groep een werkstuk op maat, geheel afgestemd op jullie wensen.

De kosten zijn € 35,- per persoon. Koffie, thee en iets lekkers zijn hier bij inbegrepen.

Je kunt terecht met groepen tot maximaal 30 personen. Minimaal aantal deelnemers is 6 personen.

Neem gewoon contact met me op, dan kunnen we samen iets leuks plannen.

Sinds kort is het ook mogelijk om een workshop bloemschikken te combineren met een volledig verzorgde high tea. Hier vind je meer informatie.

Deel dit met je vrienden