Verandering

Er gaat een verandering plaatsvinden bij Flowers & Friends…

Keuzes maken, knopen doorhakken, iedereen heeft er wel eens mee te maken. Zo ook Flowers & Friends. En een knoop doorhakken is zeker niet altijd even makkelijk …

In bijna 5 jaar tijd hebben we een prachtige bloemenwinkel neergezet, waarmee we Hulst en omgeving met veel plezier bedienen. Inmiddels hebben we een groot klantenbestand opgebouwd, waaronder ook u en daar zijn we heel blij mee. We zijn megatrots op ons bedrijf Flowers & Friends.

De laatste tijd hebben we uitgebreid nagedacht over de toekomst en dan met name de vorm van ons bedrijf. Een behoorlijk aantal factoren hebben ervoor gezorgd, dat we besloten hebben in afgeslankte vorm verder te gaan. Dat wil zeggen als online bloemist.

Meer en meer online

We zien al enige tijd dat de online bestellingen steeds meer de overhand gaan nemen. Niet alleen vanuit de directe omgeving, maar ook uit de rest van Nederland. We gaan meer en meer boeketten bezorgen.

Wat gaat er nu gebeuren?

Per 1 november sluiten we de fysieke winkel in Hulst. We gaan verder als online bloemist, gericht op het verzorgen en bezorgen van boeketten, rouwwerk en bloemenabonnementen. Voor zowel de zakelijke klanten als particulieren.

U kunt dus uw bestellingen gewoon blijven doorgeven via email, telefoon of met behulp van ons online bestelformulier op onze website www.flowers-friends.nl

  • Wij gaan alleen op bestelling werken.

  • U kunt uw bloemwerk laten bezorgen of op afspraak afhalen.

  • Dinsdag t/m vrijdag zijn de bezorg- en afhaaldagen (dat betekent dat er géén bezorgingen mogelijk zijn op zaterdag, zondag en maandag)
  • De enige uitzondering is de levering van rouwwerk. Dit is in principe elke dag mogelijk in overleg.

  • Met ingang van 1 januari 2021 wordt onze definitieve werkplek ons atelier aan de Wilhelminastraat 81 te Sint Jansteen. Bestellingen kunnen ook hier op afspraak worden afgehaald.

Tot eind december kunt u het huidige telefoonnummer 0114-852434 gebruiken voor het plaatsen van een bestelling. Het emailadres blijft info@flowers-friends.nl

We behouden onze huidige bloemenleverancier, waar we heel tevreden over zijn. Dit betekent dat er altijd verse bloemen worden bezorgd en u zoals altijd de beste kwaliteit kunt verwachten.

En dan de workshops…

Die hebben we 10 jaar met heel veel plezier en liefde gedaan. We hebben besloten om ook hier mee te stoppen. Na 10 jaar is het goed zo. We kijken terug op 10 hele mooie creatieve jaren. Bedankt allemaal voor het volgen van deze workshops en voor jullie gezelligheid !!

Voor de workshops die al gepland staan, nemen we nog persoonlijk contact op.

Kortom

Hele veranderingen dus … lang over nagedacht en het begint bij ons nu ook een beetje in te dalen dat de winkel er binnenkort niet meer zal zijn. Maar we weten en voelen, dat we een juiste beslissing hebben genomen.

We zullen altijd voor u klaar staan. Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd bellen en we hopen natuurlijk van harte dat we u nog lang tot vaste klant mogen blijven rekenen.

Groetjes,

Marja Kooij en Angela Blom

Ps. Zodra we ons nieuwe atelier betrekken, volgt er een nieuw telefoonnummer en verdere info

Deel dit met je vrienden