Theetuin Hulst

Binnenkort opent Flowers & Friends een gezellige theetuin in de tuin achter de winkel.

Hoezo?

Vanaf het moment dat Flowers & Friends met de winkel gestart is in het voorjaar van 2016, zijn we al lekker in de tuin aan de slag te gaan. Niet met het idee om er een theetuin te starten, maar gewoon omdat we enorm van buiten zijn houden en omdat we graag dingen mooi willen maken. We genoten in de zomer zelf enorm van de rust en de ruimte achter de winkel en toen is er een gevoel gegroeid waarmee we iets wilden gaan doen. Al vrij snel kwamen we tot de conclusie dat we dit prachtige plekje niet voor onszelf konden houden en toen is het idee van een theetuin ontstaan.

High tea - Flowers & Friends
Gezellige mengelmoes

Nadat we de knoop vorig jaar hadden doorgehakt, zijn we enthousiast aan de slag gegaan. De tuin is op de schop gegaan, nieuwe plantjes erin, bestrating is gedeeltelijk opnieuw gelegd, de tuinkas die achterin de tuin staat, hebben we grondig aanpakt en daar is het nu ook heerlijk om te zitten (zeker als het buiten misschien nog net iets te fris is). We zijn tafels en stoelen bij elkaar gaan verzamelen, enz enz… We houden zelf enorm van brocante, dus we wilden graag een beetje in die sfeer blijven, maar met een vleugje botanisch erbij. Ach…al zeggen we het zelf, het is een heerlijke mengelmoes van allerlei invloeden geworden.

Bijna…

In de tuin beginnen alle planten weer prachtig uit te lopen. Mei is zo’n heerlijke maand in de tuin… Dus het begint nu wel heel erg te kriebelen om de deuren open te gooien. Zeker met de zonnige dagen die we al hebben gehad. Maar we zijn nog niet helemaal klaar.

Je moet nog heel even geduld hebben. En wij ook… de laatste lootjes…je kent dat wel.

Wat kan je verwachten?

Allereerst het uitzicht, vanuit onze prachtige tuin kijk je uit over de vest en de wallen. Een uniek plekje, ruimte en rust aan de rand van de binnenstad van Hulst. Daarnaast gaan we je natuurlijk lekker verwennen. Je kunt in onze theetuin gaan genieten van heerlijke theeën, koffiespecialiteiten, zoete lekkernijen zoals appeltaart, wortel-notentaart, brownies en op afspraak gaan we ook uitgebreide ambachtelijke high tea’s serveren.

De high tea’s zijn nu trouwens al bij te boeken bij een workshop. Dus mocht je iets gaan organiseren…kijk dan even hier voor meer info.

We hebben volop leuke ideeën om dingen te gaan organiseren in de theetuin, maar dat hoor je wel als het zover is.

Wanneer?

Zodra de theetuin open gaat, laten we het weten. Als je je inschrijft op onze nieuwsbrief, dan krijg je vanzelf een mailtje als het zover is.

Hopelijk tot snel!!

 

Deel dit met je vrienden