Privacyverklaring

Deze website is eigendom van:

Flowers & Friends
Stationsweg 5
4561 GB Hulst

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54406765.

De bescherming van uw persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. We gebruiken en bewaren persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u deze aan ons verstrekt. Wij handelen hierbij in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. De op deze website ingevulde persoonsgegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Welke gegevens verwerken wij?

Wanneer u ons via deze website of rechtstreeks een e-mail stuurt, dan weten wij:

  • Uw naam of de naam die u in uw e-mailprogramma heeft ingevoerd
  • Uw e-mailadres

Wanneer u iets via deze website of rechtstreeks bestelt en online of per pin betaalt, dan weten wij:

  • Uw naam of de naam die u in uw e-mailprogramma heeft ingevoerd
  • Uw e-mailadres
  • Uw IBAN
  • Uw adres (als u voor bezorging kiest)
  • Indien u een bestelling doet die bij een andere persoon moeten worden afgeleverd, dan weten wij ook diens naam en adresgegevens.

We gebruiken deze gegevens uitsluitend om uw bericht te kunnen beantwoorden of om de door u bestelde bloemen op het juiste adres te kunnen bezorgen. Uw gegevens worden naar ons verzonden via een versleutelde verbinding, die te herkennen is aan het groene slotje en de aanduiding https:// voor de URL.

Cookies

Deze website maakt géén gebruik van cookies.

Google Analytics

We willen graag weten hoe de bezoekers deze website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks deze website bezoeken. Om die informatie te verzamelen, gebruiken we Google Analytics. Dit programma geeft ons inzicht in het gebruik van onze website, maar we kunnen niet zien wie die gebruikers precies zijn. Door Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?

We bewaren uw persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk is voor het doel of de doelen waarvoor u ze aan ons heeft verstrekt. Als u ons belt of een e-mail stuurt en het komt niet tot een afspraak voor het inzetten van een behandeling, dan worden uw gegevens zo snel mogelijk uit ons e-mailprogramma of aantekeningen verwijderd. Wanneer wij wel tot een overeenkomst komen, zijn wij wettelijk verplicht om de facturen en de agenda waarin wij afspraken noteren te bewaren. Deze worden in onze administratie opgenomen. De Belastingdienst stelt wettelijk verplicht dat deze facturen 7 jaar moeten worden bewaard. Daarna zullen deze alsnog binnen 6 maanden worden vernietigd.

Wilt u uw toestemming inzien of intrekken?

U kunt ons ten alle tijden vragen om aan u te overleggen welke persoonsgegevens wij van u hebben opgeslagen. Ook kunt u deze gegevens op elk gewenst moment aanpassen of uw toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens helemaal intrekken. Stuur ons hiervoor een verzoek per e-mail op info@flowers-friends.nl Ik zal dan binnen 4 weken op uw verzoek reageren.

Beveiliging

Het berichtenverkeer tussen uw pc, smartphone of tablet en deze website verloopt via SSL/HTTPS. Dit houdt in dat het verkeer is versleuteld. Hiermee wordt ongewenst ‘afluisteren’ door derden voorkomen. Daarnaast wordt deze website door beveiligingssoftware gemonitord. Hiermee worden pogingen om van buitenaf toegang tot de beheeromgeving van de website – en zo tot persoonsgegevens – tijdig gesignaleerd en tegengehouden. Mocht er, alle beveiligingsmaatregelen ten spijt, toch een datalek voorvallen, dan melden wij dit direct bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verwijzingen naar externe websites

Wanneer wij op deze website verwijzen naar een externe website, dan verlaat u mijn website en kan het zijn dat u op een website terechtkomt waar cookies of trackers zijn geplaatst die persoonsgegevens van u opslaan, zoals uw IP-adres. Wij hebben hier geen inzage in en kunnen dus ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele verzameling van persoonsgegevens door deze externe websites.

Wijzigingen in het privacybeleid

Zodra het privacybeleid wijzigt, vindt u deze wijzigingen op deze pagina terug. Ik stel u daar niet actief van op de hoogte.

Door op het contact- of bestelformulier het hokje ‘Ja, ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens op een wijze zoals beschreven in de privacyverklaring’ aan te vinken, geeft u aan dat u akkoord gaat met het bovenstaande.

Deel dit met je vrienden