Nieuwe openingstijden

Het is alweer 2 jaar geleden dat we onze fantastische bloemenwinkel in Hulst hebben geopend. Flowers & Friends is inmiddels een begrip aan het worden, daar zijn we echt reuze trots op. En dat hebben we allemaal aan onze klanten, aan jou dus, te danken.

Wish it, dream it, do it…

Dat was en is nog altijd ons motto. Ons avontuur begon jaren geleden in een omgebouwde garage en nu zetten we die droom voort in een prachtig pand in Hulst. We proberen constant te vernieuwen, maar daarbij willen we wel de kwaliteit van onze producten hoog houden en onze service moet blijven zoals je die van ons gewend bent.

We hebben gemerkt dat we jou beter van dienst kunnen zijn. Hoe? Door ruimere openingstijden in te voeren. Via internet kun je al 24 uur per dag je bestelling aan ons doorgeven. Maar we hebben besloten de winkel vanaf nu een dag extra in de week te openen en tijdens de lunchpauzes blijven we voortaan ook gewoon open. Op die manier kun je in je pauze ook gewoon bij ons terecht voor bijvoorbeeld een mooi boeket.

Onze nieuwe openingstijden vind je hier

Zondag en maandag blijven onze sluitingsdagen, dat zijn de dagen waarop we uitrusten en tijd doorbrengen met familie. Maar dat zijn ook de dagen waarop we op jacht gaan naar mooie nieuwe producten voor in de winkel, zodat we je kunnen blijven verrassen.

Groetjes,

Marja

 

Deel dit met je vrienden