Kinderfeestje

Een bloemschikworkshop als kinderfeestje … da’s weer eens iets anders…

En het is altijd leuk, met mooi weer kunnen de kinderen lekker door de tuin rennen en met slecht weer springen we gezellig met z’n allen door de workshopruimte. Bij Flowers & Friends is het altijd feest.

We kunnen knutselen met rietjes,  bloementaartjes maken, kliederen met verf, potjes versieren, een vrolijke krans maken en nog veel meer. Ook is het mogelijk er een themafeestje van te maken, zoals bijvoorbeeld met Pasen, carnaval of Moederdag. We vinden vast iets passends.

Tijdens de workshop wordt er natuurlijk ook gezorgd voor limonade met wat lekkers erbij. We maken er een leuk kinderfeestje van.

Praktische info:

De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Je kunt terecht met groepjes vanaf 6 kinderen (leeftijd 6 -12 jaar).

Prijs:    € 12,50 per kind (incl. alle materialen, limonade en wat lekkers)

Wil je ook graag zo’n gezellig kinderfeestje organiseren of wil je gewoon eens wat meer weten over wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gewoon contact met me op.

In de maand december is het i.v.m. de kerstdrukte niet mogelijk een kinderfeestje te plannen.

Combi TIP

Naast de winkel van Flowers & Friends zit restaurant De Vest. Daar hebben ze een leuk kindermenu voor maar 7,50 euro… het Mc Ducky Menu. En als je eerst bij Flowers & Friends een kinderworkshop hebt gedaan… krijg je bovendien een gratis ijsje!!! Super leuk om te combineren met een gezellige creatieve middag. Van al dat geknutsel krijg je tenslotte honger!!

Kinderworkshop Flowers & Friends Kinderworkshop Flowers & Friends Kinderworkshop Flowers & Friends

Deel dit met je vrienden