Kerstworkshop

Eindelijk !!! Het heeft even geduurd, maar de workshopvoorbeelden zijn af. Het was weer even zoeken naar tijd om mijn ideeën om te zetten in twee leuke kerstcreaties.

Hoog kerststuk

Dit hoge stuk wordt gemaakt van bruine schors. De hoogte is 80 cm. Wil je er lichtjes in verwerken, neem ze dan mee. We kleden het geheel aan met kerstgroen, balletjes en kerstdecoraties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krans

De krans is 35 cm breed, de lengte mag je zelf bepalen. We omwikkelen een strokrans met mos en kleden hem dan aan met kerstgroen, eucalyptus en kerstdecoraties.

 

 

Ook leuk !!!

Ik heb leuke kerstbellen ingekocht voor aan de krans. Die kan je er eventueel tijdens de workshop bijkopen voor slechts € 2,95 … Mocht je zelf een leuke bel, bal of andere hanger hebben, dan kan je die er natuurlijk ook aanhangen. Dit is uiteraard volledig naar eigen wens.

Ook heb ik deurhangers die je over je deur kunt klemmen. Hier kun je je krans aan hangen. Deze kosten € 2,95.

Kosten voor deze kerstworkshop zijn 35 euro

De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Heb je ook zin om mee te doen? Check dan de onderstaande tabel of er voor jou een geschikte datum bij zit en geef je op.

LET OP !!!

  • AANMELDEN KAN VANAF DINSDAG 12 NOVEMBER OM  20:00 UUR  >>> op eerdere aanmeldingen wordt niet gereageerd. Vaak zijn de workshops zo snel vol en op deze manier hebben jullie nog even tijd om te overleggen met elkaar 😉
  • AANMELDEN VOOR DEZE WORKSHOP KAN ALLEEN PER EMAIL NAAR info@flowers-friends.nl

Ik wil nog wel even vermelden, dat als je met meerdere personen komt en je maakt iets anders als je medeworkshopper, dat je deze keer niet bij elkaar aan één tafel staat. Dit is om praktische redenen.

Mijn agenda is weer helemaal volgepland in de december. Dus wees er snel bij, want VOL=VOL

DatumTijdBeschikbare plaatsen
Maandag 9 december14:00 tot 16:00 uur6
19:30 tot 21:30 uurVOL
Dinsdag 10 december19:30 tot 21:30 uur VOL
Woensdag 11 december19:30 tot 21:30 uur VOL

De voorbeelden staan in de winkel, dus je kunt ze dinsdag eerst nog komen bekijken als je dat wilt.

Wie weet tot ziens!!

Groetjes Marja

Deel dit met je vrienden