Huwelijk

Bruidsboeket - Flowers & FriendsFlowers & Friends - bruidsboeketFlowers & Friends - bruidsboeketFlowers & Friends - bruidsboeketBruidsboeket Flowers & Friends

De foto’s zijn slechts een kleine impressie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Misschien hou je van wild en kleurrijk of juist meer van fijntjes en romantisch of misschien hou je wel van strak of eenvoudig, alles kan!!

Bij jouw bruiloft horen de mooiste bloemen

Bloemen zijn onlosmakelijk verbonden met de liefde. Misschien heb je hem of haar wel ten huwelijk gevraagd met een waanzinnige bos bloemen…

Jullie persoonlijkheid en smaak

Of het nou gaat om je bruidsboeket, een mooi autostuk, de corsages of het boeket voor het bruidsmeisje… je wilt dat alles perfect is. Op de dag dat jij en je geliefde zich aan elkaar verbinden horen daar natuurlijk de mooiste bloemen bij. Wij kunnen jullie helpen met het kiezen van passende bloemen, speciaal afgestemd op jullie persoonlijkheid en smaak.

Wij willen graag helpen met dat beetje extra sfeer, want wat is een bruiloft zonder bloemen? De aankleding van de trouwlocatie is namelijk minstens zo belangrijk als de locatie zelf. Een mooi bloemstuk bij de entree of bij het altaar, kleine bloemwerkjes aan de stoelen, de mogelijkheden zijn enorm.

Advies en tips

Je hebt misschien zelf al ideeën over je bruidsboeket en welke andere bloemversieringen je wilt, maar misschien ook niet. We helpen je jouw gedachten om te zetten naar de praktijk en geven graag advies en tips waardoor de bruidsbloemen altijd aansluiten bij jullie gewenste sfeer en karakter.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden die Flowers & Friends te bieden heeft, neem dan vrijblijvend contact op. Tijdens een eerste gesprek bespreken we jullie ideeën en maken goede afspraken omtrent het budget.

Deel dit met je vrienden