High Tea middagen

We hebben weer iets in de planning staan !! Bij Flowers & Friends zijn de high tea’s pas te bestellen vanaf 10 personen. Maar we krijgen regelmatig een aanvraag van mensen die dat graag eens met z’n tweetjes zouden willen doen. Daarom hebben we het volgende bedacht.

High Tea middagen !!

We hebben een aantal middagen gepland waarop we een uitgebreide high tea zullen gaan serveren. Iedereen kan zich hier op inschrijven. Ben je alleen, met z’n tweeën of met een groepje … dat kan allemaal. We starten om 14:00 uur en de high tea zal ongeveer 3 uurtjes in beslag nemen.

Kosten voor de Royal high tea: € 22,95 per persoon

De high tea wordt verzorgd door What Els! en al zeggen we het zelf… het is een super lekkere high tea en alles is home made.

Tip: zorg dat je niet of nauwelijks luncht en plan ook geen enorme avondmaaltijd, je zult ècht geen honger hebben!!

Workshopje erbij?

Op één middag, te weten zondagmiddag 26 augustus, willen we er ook een workshop bij plannen van een uurtje. Neem je favoriete fotolijst(je) mee, die ene van je lieve kleinkind, ouders, man, kids of misschien wel van je huisdier. We gaan dit lijstje dan beplakken met bloemen die mooi indrogen en er zullen nog vele andere leuke versieringen zijn. Zo wordt het een speciaal lijstje voor een een speciaal iemand.

Kosten voor deze workshop: € 10,00 per persoon

Wil je alleen met de high tea meedoen, dan kan dat natuurlijk ook gewoon.

Hieronder staan de datums en beschikbare plaatsen van de high tea middagen in augustus en september.

DatumTijdBeschikbare plaatsen
Zaterdag 29 september14:00 tot 17:00 uur2

Zin om mee te doen? Laat het me weten via de mail op info@flowers-friends.nl of per telefoon op 0114-852434 of laat een pb achter op https://www.facebook.com/Flowers.and.Friends.Nederland/

Misschien tot snel !!

Deel dit met je vrienden