High tea combineren

Bij Flowers & Friends kun je nu ook een volledig verzorgde high tea bijboeken bij je workshop. Dat kan al bij groepen vanaf 10 personen. Dus organiseer je iets voor familie, vrienden of collega’s en wil je er een ochtend-, middag- of avondvullend programma van maken, dan kan dat!

De workshops duren meestal 2 uur en de high tea ook. Dus reken er op dat je zo’n 4 à 5 uur bezig bent.
High tea - Flowers & Friends

Bij mooi weer serveren we de high tea in onze gezellige theetuin achter de winkel. Bij minder mooi weer gaan we in de sfeervol ingerichte tuinkas genieten van alle lekkernijen. En is het heel erg slecht weer, dan serveren we de high tea in de workshopruimte, waar het ook prima vertoeven is. Hoe dan ook, we maken er een feestje van!

In stijl

We serveren onze high tea helemaal in stijl met leuke brocante kop en schotels, schattige gebakbordjes, goed gevulde etagères en een ruime keuze aan bijzondere losse theeën waar je onbeperkt van kunt genieten.

Alle lekkernijen zijn vers bereid en dat proef je!

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kunt kiezen.

Sweet teaTheepotje met 3 zoete lekkernijen€ 13,50
High tea 1e gang: sandwiches
2e gang: scones met jam en clotted cream
3e gang: diverse zoetigheden
€ 19,95
Royal high tea1e gang: sandwiches en quiche
2e gang: scones met jam en clotted cream en vers fruit
3e gang: diverse zoetigheden
€ 22,95
Kinder high teaSandwich, scone, pannenkoek spies met fruit en zoete hapjes€ 12,95

*Alle bovengenoemde prijzen zijn per persoon. De kosten voor de workshop komen hier nog bij.

Wil je graag een workshop in combinatie met een high tea bij Flowers & Friends plannen? Neem dan ruim van te voren contact met ons op. Stuur een email naar info@flowers-friends.nl, bel ons op 0114-852434 of kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je het al gehoord??

Binnenkort opent Flowers & Friends de theetuin voor publiek en dan is het ook mogelijk om een high tea zónder workshop te boeken. Daarvoor geldt ook een minimum van 10 personen. Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de theetuin? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief (rechts bovenaan de website). Dan hoor je als eerste wanneer je bij ons een lekker bakje koffie of thee kunt komen drinken in onze prachtige theetuin.

 

 

Deel dit met je vrienden