Het is bijna zover…

Je hebt het misschien al wel gehoord of gezien!? We zijn hard aan het werk in de tuin achter de winkel. Binnenkort openen we er onze sfeervolle theetuin, een oase van rust, bloemen en gezelligheid. Omdat we zoveel mogelijk zelf aan het klussen zijn, duurt het allemaal wat langer dan verwacht misschien, maar ERGENS in mei willen we wel van start gaan. Hiervan houden we je natuurlijk op de hoogte.

Even de schouders eronder…

Aanstaande vrijdag is het Koningsdag. Dan is de winkel gesloten en omdat we die dag geen verse snijbloemen kunnen bestellen voor zaterdag, hebben we besloten zaterdag de 28e april de winkel dicht te houden. We gaan onze tijd dan goed besteden, want er zijn nog de nodige belangrijke klusjes die we moeten doen, voordat je in onze gezellige theetuin kunt komen genieten!!

Sorry dus…

Maar we wilden het je wel even laten weten, want misschien was je nèt van plan om zaterdag bij ons in de winkel langs te komen.

Moet je komend weekend naar een verjaardag? Heb je een kadootje nodig? Dan kun je tot en met donderdag 17:30 uur nog bij ons terecht voor een kadobon. Die pakken we altijd feestelijk in. Daarmee kan de jarige dan, op een zelfgekozen moment, een mooi boeket of iets anders voor in huis komen uitzoeken in de winkel.

En volgende week zijn we gewoon weer open, dus misschien zien we je dan?!

We wensen je in ieder geval een hele gezellige Koningsdag!!

Groeten,

Marja en het team van Flowers & Friends

Deel dit met je vrienden