Corona update

Allereerst willen wij iedereen een hart onder de riem steken in deze bijzondere tijden. We krijgen er op de één of andere manier allemaal mee te maken, het coronavirus treft heel Nederland.

Ook Flowers & Friends is geen uitzondering. Vooralsnog mogen wij als bloemenwinkel gewoon open blijven. De theetuin is wel per direct gesloten, tot nader order.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/15/aanvullende-maatregelen-onderwijs-horeca-sport

Wij volgen nauwlettend de adviezen en oproepen van de overheid en het RIVM. Wij doen er alles aan om op een correcte manier te handelen.

  • Alle paasworkshops worden geannuleerd

De overheid heeft een duidelijke richtlijn met betrekking de afstand die we als personen van elkaar moeten houden, te weten 1,5 meter. En gezien het aantal personen tijdens de workshops en de ruimte die er beschikbaar is, vinden wij het niet verantwoord om deze workshops door te laten gaan.

Uiteraard vinden wij dit ontzettend jammer. We hopen met z’n allen dat de situatie in Nederland spoedig zal verbeteren voor iedereen.

We hopen uiteraard de workshops op een later tijdstip alsnog door te kunnen laten gaan, maar dan waarschijnlijk met een ander thema. Hierover zullen wij u ter zijner tijd informeren.

  • Wat doen we in de winkel

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor uw en onze gezondheid. Daarom doen we een dringend beroep op u om zoveel als mogelijk met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM.

Als u niet kunt of wilt pinnen, vragen we u om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.

Wij dragen zorg voor een goede hygiëne, dat betekent regelmatig handen wassen en ontsmettende handgel gebruiken.

  • Bezorging van boeketten en bloemstukken

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet de deur uitgaat voor extra boodschappen of visites. Dat u bijvoorbeeld uw verjaardag niet viert of dat u niet op bezoek gaat bij andere mensen. Wilt u toch een boeket vrolijke bloemen in huis of bloemen laten versturen? Bel dan uw bestelling door op tel. 0114-852434 of bestel online via onze website.

Bij de bezorging zullen wij proberen zoveel mogelijk contact te vermijden. Onze bezorgers hebben in hun auto desinfecterende gel om na elke bezorging hun handen te desinfecteren.

Bedankt voor uw begrip en we hopen iedereen zoveel mogelijk nog van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar.

Groeten,

Het team van Flowers & Friends

Deel dit met je vrienden