Waar maak jij je moeder blij mee?

Flowers & Friends - Boeket

Volgende week zondag is het weer Moederdag…

Je bent vast al op zoek naar een bijzonder kado waarmee je haar kunt bedanken voor wie ze is.

Een lekker luchtje? Een dinerbon? Een mooie bos bloemen misschien? Allemaal leuke kado’s… maar wij hebben nog iets veel mooiers. Hiermee kun je haar niet 1 keer, maar zo vaak je wil, blij maken.

Een prachtig kado

Kies voor een bloemenabonnement van Flowers & Friends. Jij bepaalt hoe vaak en hoe lang je moeder bloemen krijgt. Misschien kun je het samen met je broers of zussen doen? Op die manier kan je er echt een prachtig kado van maken.

Feestelijk ingepakt

We hebben een speciale kadobon voor bloemenabonnementen. Hierop kun je invullen hoe vaak en voor welke periode je bloemen wilt laten bezorgen. Die kadobon pakken we feestelijk in, dus je hebt gelijk iets bijzonders om te geven.

Kijk hier voor alle informatie over het bloemenabonnement van Flowers & Friends.

Extra geopend

Op zondag 12 mei (Moederdag dus…) zijn we ook nog een aantal uurtjes geopend, zodat je die dag nog bij ons terecht kunt voor een mooi boeket of misschien wel een abonnement. We zijn dan open van 9:00 tot 13:00 uur.

Oh ja…

Op zondagochtend 12 mei tot 13:00 uur kun je ook je boeket nog laten bezorgen. Maar geef dit dan wel uiterlijk vrijdag aan ons door in verband met de planning.

We wensen alle moeders een hele bijzondere dag zondag. Geniet ervan.

Hopelijk tot snel !!

Deel dit met je vrienden

Terugblik op 2018

31 december, de laatste dag van een prachtig jaar !! Een terugblik op het jaar 2018 !!

Voor ons was het een jaar met een nieuwe uitdaging, het starten van de theetuin. En wat troffen we het met zo’n zomer zeg! Van begin juni tot eind oktober elke dag thee- of koffiedrinkers op het terras. Zoveel gasten kwamen weer terug. Sommigen iedere week of zelfs meerdere keren per week en er zijn heel wat lekkere appeltaarten doorheen gegaan … en slagroom 😊

Dat deed ons goed, we hadden hard gewerkt om de tuin tot een echte bloementuin te maken en de gasten genoten écht van al die bloemen. Er werden bloemen namen uitgewisseld voor de aanplant in eigen tuin, zo leuk… Er kwamen zelfs gasten met een boek, lekker lezen en genieten van de rust in de tuin.

Bij een theetuin horen natuurlijk ook high tea’s en wat hebben we er veel gehad. Buiten in de tuin of in de tuinkas. Alles home made door Els van What Els! Onze complimenten hoor… alles was zo lekker.

Niet te vergeten het ontbijtje dat we georganiseerd hadden op een warme zomer morgen. Heerlijk genieten van al het lekkers in de schaduw van de dakplatanen. Er waren zulke warme dagen dat we er van overtuigd waren dat we niemand zouden zien. Maar dan toch zit bij 37 °C het hele terras vol, lekker onder de platanen, want daar kan geen parasol tegenop.

We verheugen ons er nu al op om komend jaar weer leuke dingen te gaan organiseren in de theetuin.

Het is zo heerlijk om in de tuin te zijn op een mooie dag, genietend van alle bloemen, bijen en vlinders en het uitzicht op de Vest en de stadswallen. We boffen maar met zo’n grote tuin… De winkel liep iets minder van de zomer door het warme weer, wat ik helemaal snap. Je leeft tenslotte meer buiten als binnen en het was soms echt wel te warm voor de bloemetjes.

Daphne, onze medewerkster gaf te kennen dat ze ons ging verlaten. Zo jammer, maar we snappen haar beslissing helemaal en gelukkig komt ze zo af en toe nog eens even langs.

De workshops, waar ik persoonlijk altijd enorm van geniet en naar uit kijk… Zoveel workshoppers die al jaren komen en waar ik een leuke band mee heb. Thanx workshoppers en ik zie jullie graag weer in het nieuwe jaar!!

Vanwege het aanhoudende warme weer hadden we de herfstworkshops wat later gepland. De laatste was in november… En toen was ineens de Kerstperiode in zicht. Half november moest de winkel in kerstsfeer zijn, dat was dus even doorwerken.

De twee kerstavonden in samenwerking met Pour Elle waren enorm leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Misschien wel aankomende zomer in de theetuin, ook een leuk sfeertje.

,,Veronique, wat waren de voorbereidingen leuk hè?! We hebben er vaak om gelachen hoe druk we het eigenlijk wel hadden met alles. Je bent zo’n leuk mens en gaan volgend jaar gewoon weer iets leuks organiseren.”

De kerstperiode is altijd een heftige periode, lange dagen, veel workshops… maar het geeft zoveel voldoening, dat je er extra energie van krijgt. Iets wat je graag doet, hou je ook lang vol is mijn ervaring.

En dan is het ineens 31 december, laatste dag van het jaar, maar ook de geboortedag van onze kleinzoon Melle… 2 jaar wordt het ventje alweer en wat genieten we van hem. Oma zijn is geweldig !

TOT SLOT:  We willen jullie op de laatste dag van het jaar heel erg bedanken voor jullie bezoekjes aan de winkel, het deelnemen aan de workshops, de bakjes koffie en thee die jullie hebben gedronken in de theetuin, jullie gezellige praatjes en soms jullie hulp. We zien jullie allemaal graag weer in het nieuwe jaar !!

Voor iedereen een gelukkig, gezond en mooi jaar !!
En doe wat je leuk vindt !!

Groetjes Marja en het team van Flowers & Friends

 

 

Deel dit met je vrienden

High Tea middagen

Wat een dag hè … volgens mij de heetste ooit.  Ondanks de warmte al vroeg deze morgen, was het op het terras in de theetuin best goed vertoeven onder de bomen. Het ontbijt in de theetuin was zeer zeker geslaagd en wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Maar we hebben nog iets anders in de planning staan !!

High Tea middagen !! Iedereen kan zich hier op inschrijven. Ben je alleen, met z’n tweeën of met een groepje … dat kan allemaal. We starten om 14:00 uur en de high tea zal ongeveer 3 uurtjes in beslag nemen.

Kosten voor de Royal high tea: € 22,95 per persoon

De high tea wordt verzorgd door What Els! en al zeggen we het zelf  … het is een super lekkere high tea en alles is home made.

Kijk hier voor de datums en beschikbare plaatsen van de high tea middagen in augustus en september.

Op één middag willen we er ook nog een workshopje bij plannen. Neem je favoriete fotolijst(je) mee, die ene van je lieve kleinkind, ouders, man, kids of misschien wel van je huisdier. We gaan dit lijstje dan beplakken met bloemen die mooi indrogen en er zullen nog vele andere leuke versieringen zijn. Zo wordt het een speciaal lijstje voor een een speciaal iemand.

Kosten voor deze workshop: € 10,00 per persoon

Wil je alleen met de high tea meedoen, dan kan dat natuurlijk ook gewoon.

Kijk hier voor de data en of er nog beschikbare plaatsen zijn.

Deel dit met je vrienden

Ontbijt in de theetuin

Theetuin Hulst - Flowers & FriendsVanaf woensdag 25 juli is de theetuin weer open en is het weer heerlijk vertoeven onder de bomen op ons terras, met uitzicht op de stadswallen. En omdat wij wel houden van leuke spontane acties, hebben we iets leuks bedacht…

KOM JE GEZELLIG BIJ ONS ONTBIJTEN ??

Wat en wanneer?

Omdat het warme weer nog steeds aan houdt, organiseren we vrijdagmorgen 27 juli van 09.00 tot 11.00 uur een ontbijtbuffet in de theetuin.

Wat kan je verwachten?

We gaan natuurlijk niet alles verklappen, maar uiteraard kun je rekenen op heerlijke broodjes, diverse soorten beleg en verse jus d’orange !!

Geef je snel op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol !!

Prijs: € 13.50 p.p. inclusief onbeperkt koffie en thee.

Opgeven kan tot donderdagmorgen 10.00 uur per e-mail naar info@flowers-friends.nl, per telefoon 0114-852434 of via berichtje www.facebook.com/Flowers.and.Friends.Nederland/

Deel dit met je vrienden

Theetuin gaat open

Aanstaande vrijdag 15 juni is het Summer Shopping Night in Hulst … en dat leek ons de perfecte gelegenheid om onze theetuin open te stellen voor publiek. Er zijn nog altijd wel wat kleine dingetjes in de tuin die we af moeten maken, maar we moeten iets te doen houden hè … en uiteindelijk is een tuin nooit af. Althans niet die van ons. We hebben altijd weer nieuwe ideeën en plannetjes die we zullen proberen te verwezenlijken.

We zijn vrijdag open vanaf 13:00 uur en de Summer Shopping Night duurt tot 22:00 uur, dus je hebt alle tijd om eens te komen koekeloeren in onze gezellige theetuin.

Kom je ook een lekker stukje taart bij ons eten?

Deel dit met je vrienden

Het is bijna zover…

Je hebt het misschien al wel gehoord of gezien!? We zijn hard aan het werk in de tuin achter de winkel. Binnenkort openen we er onze sfeervolle theetuin, een oase van rust, bloemen en gezelligheid. Omdat we zoveel mogelijk zelf aan het klussen zijn, duurt het allemaal wat langer dan verwacht misschien, maar ERGENS in mei willen we wel van start gaan. Hiervan houden we je natuurlijk op de hoogte.

Even de schouders eronder…

Aanstaande vrijdag is het Koningsdag. Dan is de winkel gesloten en omdat we die dag geen verse snijbloemen kunnen bestellen voor zaterdag, hebben we besloten zaterdag de 28e april de winkel dicht te houden. We gaan onze tijd dan goed besteden, want er zijn nog de nodige belangrijke klusjes die we moeten doen, voordat je in onze gezellige theetuin kunt komen genieten!!

Sorry dus…

Maar we wilden het je wel even laten weten, want misschien was je nèt van plan om zaterdag bij ons in de winkel langs te komen.

Moet je komend weekend naar een verjaardag? Heb je een kadootje nodig? Dan kun je tot en met donderdag 17:30 uur nog bij ons terecht voor een kadobon. Die pakken we altijd feestelijk in. Daarmee kan de jarige dan, op een zelfgekozen moment, een mooi boeket of iets anders voor in huis komen uitzoeken in de winkel.

En volgende week zijn we gewoon weer open, dus misschien zien we je dan?!

We wensen je in ieder geval een hele gezellige Koningsdag!!

Groeten,

Marja en het team van Flowers & Friends

Deel dit met je vrienden

Zijden arrangement

Flowers & Friends - Zijden bloemen arrangementZijden bloemenarrangement, altijd uniek !!

Ben je op zoek naar een mooie eye-catcher voor op de ontvangstbalie, in de vergaderruimte of gewoon voor thuis? Kom eens vrijblijvend langs in onze winkel. Dan kunnen we eens rustig samen kijken naar je wensen.

TIP: neem een foto mee van de plek waar je het zijden bloemstuk wil gaan zetten, op die manier kunnen we beter met je mee denken. Als je wilt, kunnen we natuurlijk ook gewoon een afspraak maken om bij je langs te komen.

Daarnaast kan bij ons natuurlijk ook terecht voor losse zijden bloemen, leuk om in een paar vaasjes te zetten. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Oh ja… sinds 1 maart zijn we ook op dinsdag geopend!!

Graag tot ziens!!

Deel dit met je vrienden

Nieuwe openingstijden

Het is alweer 2 jaar geleden dat we onze fantastische bloemenwinkel in Hulst hebben geopend. Flowers & Friends is inmiddels een begrip aan het worden, daar zijn we echt reuze trots op. En dat hebben we allemaal aan onze klanten, aan jou dus, te danken.

Wish it, dream it, do it…

Dat was en is nog altijd ons motto. Ons avontuur begon jaren geleden in een omgebouwde garage en nu zetten we die droom voort in een prachtig pand in Hulst. We proberen constant te vernieuwen, maar daarbij willen we wel de kwaliteit van onze producten hoog houden en onze service moet blijven zoals je die van ons gewend bent.

We hebben gemerkt dat we jou beter van dienst kunnen zijn. Hoe? Door ruimere openingstijden in te voeren. Via internet kun je al 24 uur per dag je bestelling aan ons doorgeven. Maar we hebben besloten de winkel vanaf nu een dag extra in de week te openen en tijdens de lunchpauzes blijven we voortaan ook gewoon open. Op die manier kun je in je pauze ook gewoon bij ons terecht voor bijvoorbeeld een mooi boeket.

Onze nieuwe openingstijden vind je hier

Zondag en maandag blijven onze sluitingsdagen, dat zijn de dagen waarop we uitrusten en tijd doorbrengen met familie. Maar dat zijn ook de dagen waarop we op jacht gaan naar mooie nieuwe producten voor in de winkel, zodat we je kunnen blijven verrassen.

Groetjes,

Marja

 

Deel dit met je vrienden

Paasworkshop – extra avond

Paasworkshop - Flowers & FriendsWauw, wat een aanmeldingen voor de paasworkshop … zo leuk !!

De avonden zitten inmiddels allemaal vol, daarom heb ik een extra workshop gepland op vrijdagavond 16 maart.

Er zijn ook nog enkele plaatsen beschikbaar op donderdagmiddag 15 maart om 14:00 uur.

Wil je nog komen workshoppen? Geef je dan snel op. Kijk hier voor alle info en beschikbaarheid.

Groetjes Marja

Deel dit met je vrienden

Nieuwe kamerplanten

Kamerplanten - Flowers & FriendsHeb je ook dit weekend de kerstspullen uit je huis opgeruimd? Heerlijk hè… Lekker alles weer schoon en fris en misschien heb je wel een plekje waar je nu iets mist, iets groens.

Kom dan zeker kijken in de winkel. We hebben weer een heleboel mooie nieuwe kamerplanten staan. Er zit vast wel iets voor je bij. En ben je op zoek naar een speciale plant, groot of klein, maar we hebben hem niet staan? Dan gaan we gewoon voor je op zoek.

TIP: maak een foto van de plek waar je iets voor zoekt, dan kunnen we met je meedenken!!

 

Deel dit met je vrienden