Zijden arrangement

Flowers & Friends - Zijden bloemen arrangementZijden bloemenarrangement, altijd uniek !!

Ben je op zoek naar een mooie eye-catcher voor op de ontvangstbalie, in de vergaderruimte of gewoon voor thuis? Kom eens vrijblijvend langs in onze winkel. Dan kunnen we eens rustig samen kijken naar je wensen.

TIP: neem een foto mee van de plek waar je het zijden bloemstuk wil gaan zetten, op die manier kunnen we beter met je mee denken. Als je wilt, kunnen we natuurlijk ook gewoon een afspraak maken om bij je langs te komen.

Daarnaast kan bij ons natuurlijk ook terecht voor losse zijden bloemen, leuk om in een paar vaasjes te zetten. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Oh ja… sinds 1 maart zijn we ook op dinsdag geopend!!

Graag tot ziens!!

Deel dit met je vrienden

Nieuwe openingstijden

Het is alweer 2 jaar geleden dat we onze fantastische bloemenwinkel in Hulst hebben geopend. Flowers & Friends is inmiddels een begrip aan het worden, daar zijn we echt reuze trots op. En dat hebben we allemaal aan onze klanten, aan jou dus, te danken.

Wish it, dream it, do it…

Dat was en is nog altijd ons motto. Ons avontuur begon jaren geleden in een omgebouwde garage en nu zetten we die droom voort in een prachtig pand in Hulst. We proberen constant te vernieuwen, maar daarbij willen we wel de kwaliteit van onze producten hoog houden en onze service moet blijven zoals je die van ons gewend bent.

We hebben gemerkt dat we jou beter van dienst kunnen zijn. Hoe? Door ruimere openingstijden in te voeren. Via internet kun je al 24 uur per dag je bestelling aan ons doorgeven. Maar we hebben besloten de winkel vanaf nu een dag extra in de week te openen en tijdens de lunchpauzes blijven we voortaan ook gewoon open. Op die manier kun je in je pauze ook gewoon bij ons terecht voor bijvoorbeeld een mooi boeket.

Onze nieuwe openingstijden vind je hier

Zondag en maandag blijven onze sluitingsdagen, dat zijn de dagen waarop we uitrusten en tijd doorbrengen met familie. Maar dat zijn ook de dagen waarop we op jacht gaan naar mooie nieuwe producten voor in de winkel, zodat we je kunnen blijven verrassen.

Groetjes,

Marja

 

Deel dit met je vrienden

Paasworkshop – extra avond

Paasworkshop - Flowers & FriendsWauw, wat een aanmeldingen voor de paasworkshop … zo leuk !!

De avonden zitten inmiddels allemaal vol, daarom heb ik een extra workshop gepland op vrijdagavond 16 maart.

Er zijn ook nog enkele plaatsen beschikbaar op donderdagmiddag 15 maart om 14:00 uur.

Wil je nog komen workshoppen? Geef je dan snel op. Kijk hier voor alle info en beschikbaarheid.

Groetjes Marja

Deel dit met je vrienden

Nieuwe kamerplanten

Kamerplanten - Flowers & FriendsHeb je ook dit weekend de kerstspullen uit je huis opgeruimd? Heerlijk hè… Lekker alles weer schoon en fris en misschien heb je wel een plekje waar je nu iets mist, iets groens.

Kom dan zeker kijken in de winkel. We hebben weer een heleboel mooie nieuwe kamerplanten staan. Er zit vast wel iets voor je bij. En ben je op zoek naar een speciale plant, groot of klein, maar we hebben hem niet staan? Dan gaan we gewoon voor je op zoek.

TIP: maak een foto van de plek waar je iets voor zoekt, dan kunnen we met je meedenken!!

 

Deel dit met je vrienden

Opruiming kerst

Kerst opruiming - Flowers & Friends

Hopelijk heb je ook gezellige kerstdagen achter de rug… Wij hebben even het werk naast ons neer gelegd en samen met onze families de dagen doorgebracht, lekker gegeten, gelachen en uitgerust.

Op naar 2018 !! Er zijn weer volop nieuwe ideeën en plannen. De winkel wordt weer helemaal opnieuw ingericht met leuke nieuwe woonaccessoires, kamerplanten, enz. En om hiervoor ruimte te maken is er nu…

Opruiming

Tot 30 december aanstaande zijn de kerstdecoraties afgeprijsd.

Je ontvangt maar liefst 50 % korting op alle kerstdecoraties met een gele actiesticker !!

Sla dus nu je slag, dan heb je alvast iets moois voor komend jaar.

Groetjes Marja

Deel dit met je vrienden

Kom jij ook

We verloten donderdagavond 2 workshopkadobonnen…kom je ook??
Workshopruimte Flowers & Friends

Op donderdagavond 23 november zetten we de deur naar onze nieuwe workshopruimte wagenwijd voor je open… We hebben hard gewerkt en zijn trots op het resultaat.

We zijn zó benieuwd naar jouw reactie!!

Én omdat we vinden dat we echt iets te vieren hebben, trakteren wij iedereen die avond op een leuke korting van 10 % op al het moois* wat we in onze winkel verkopen. Die hebben we trouwens al helemaal in kerstsfeer gebracht.

Neem gezellig iemand mee… We maken er een leuke avond van!!

De winnaars van de workshopkadobonnen maken we vrijdag de 24e bekend.

* m.u.v. snijbloemen en kadobonnen

 

Deel dit met je vrienden

50% korting op kamerplanten

Kamerplanten Flowers & Friends50 % korting op al onze kamerplanten

Ben je toevallig nog op zoek naar een leuke kamerplant, sla dan nu je slag. Omdat we ruimte willen maken in de winkel voor de kerstdecoraties, geven we nu maar liefst 50 % korting op al onze kamerplanten.

Dit geldt uiteraard niet op bestellingen, maar alleen op de kamerplanten die nu in onze winkel staan. De actie loopt van 15 tot en met 18 november en op=op!

Deel dit met je vrienden

Nieuwe workshopruimte bijna klaar

We zijn momenteel druk bezig met het maken van een nieuwe, grotere workshopruimte. De ruimte waarin we nu workshoppen, krijgt volgend jaar een nieuwe bestemming. De nieuwe ruimte is groter en dat betekent dus ook dat er meer mensen per keer kunnen komen workshoppen.

We vinden het ontzettend belangrijk dat, ondanks de grotere ruimte, er een intieme gezellige sfeer is en dat iedereen de nodige persoonlijk aandacht krijgt.

Opening workshopruimte Flowers & FriendsNieuwsgierig ?? Kom dan zeker op donderdagavond 23 november naar Flowers & Friends. Op deze avond zetten we, van 18:00 tot 21:00 uur, de deur naar onze nieuwe workshopruimte wagenwijd voor je open. We hebben hard gewerkt en zijn trots op het resultaat. Daarom zijn we heel erg benieuwd naar jouw reactie!!

Én omdat we vinden dat we die avond echt iets te vieren hebben, trakteren wij iedereen op een leuke korting van 10 % op al het moois* wat we in onze winkel verkopen. Neem je vriendin, buurvrouw, moeder, tante of oma ook gezellig mee. We maken er een leuke avond van!!

Graag tot ziens!!

* met uitzondering van de snijbloemen

Deel dit met je vrienden

Workshop kerst

De herfstworkshops zitten er bijna op. Dus is het weer de hoogste tijd voor de kerstworkshops. Voor degene die zich al op willen geven, zijn hier alvast een aantal datums.

De voorbeelden volgen zo snel mogelijk. We houden je uiteraard op de hoogte.

Wil je je alvast opgeven? Kijk dan hier voor de datums.

We hebben ook nog spannend nieuws…

Wie weet tot ziens!!

Deel dit met je vrienden

Workshop najaar

Ieder seizoen heeft z’n charme. Het is dan nog wel geen herfst, maar de zomer lijkt nu toch wel (even) voorbij. De dagen worden korter, het zonnetje gaan we iets minder zien en de herfstkleuren komen er weer aan. Laten we daarom weer eens iets gezelligs gaan doen.

Workshop bloemschikken najaar - Flowers & Friends

Workshop bloemschikken najaar - Flowers & Friends

Bel, app of tag je vriendin, moeder, zus, tante of wie dan ook? Het is weer tijd voor een creatieve workshop bij Flowers & Friends. We hebben weer twee leuke najaarsstukken bedacht waar je uit kunt kiezen. Kijk hier voor meer info, datums en beschikbaarheid.

Wie weet tot ziens !!

 

 

Deel dit met je vrienden