Theetuin gaat open

Aanstaande vrijdag 15 juni is het Summer Shopping Night in Hulst … en dat leek ons de perfecte gelegenheid om onze theetuin open te stellen voor publiek. Er zijn nog altijd wel wat kleine dingetjes in de tuin die we af moeten maken, maar we moeten iets te doen houden hè … en uiteindelijk is een tuin nooit af. Althans niet die van ons. We hebben altijd weer nieuwe ideeën en plannetjes die we zullen proberen te verwezenlijken.

We zijn vrijdag open vanaf 13:00 uur en de Summer Shopping Night duurt tot 22:00 uur, dus je hebt alle tijd om eens te komen koekeloeren in onze gezellige theetuin.

Kom je ook een lekker stukje taart bij ons eten?

Deel dit met je vrienden

Waar maak jij je moeder blij mee?

Boeket - Flowers & FriendsAanstaande zondag is het weer Moederdag…

Je bent vast al op zoek naar een bijzonder kado waarmee je haar kunt bedanken voor wie ze is.

Een lekker luchtje? Een dinerbon? Een bos bloemen misschien? Allemaal leuke kado’s… maar wij hebben nog iets veel mooiers. Hiermee kun je haar niet 1 keer, maar zo vaak je wil, blij maken.

Een flink kado

Kies voor een bloemenabonnement van Flowers & Friends. Jij bepaalt hoe vaak en hoe lang je moeder bloemen krijgt. Misschien kun je het samen met je broers of zussen doen? Op die manier kan je er echt een flink kado van maken.

Feestelijk ingepakt

We hebben een speciale kadobon voor bloemenabonnementen. Hierop kun je invullen hoe vaak en voor welke periode je bloemen wilt laten bezorgen. Die kadobon pakken we feestelijk in, dus je hebt gelijk iets bijzonders om te geven.

Kijk hier voor alle informatie over het bloemenabonnement van Flowers & Friends.

Extra geopend

Op zondag 13 mei (moederdag dus…) zijn we ook nog een aantal uurtjes geopend, zodat je die dag nog bij ons terecht kunt voor een mooi boeket of misschien wel een abonnement. We zijn dan open van 9:00 tot 13:00 uur.

Oh ja…

Op zondagochtend 13 mei tot 13:00 uur kun je ook je boeket nog laten bezorgen. Maar geef dit dan wel uiterlijk vrijdag aan ons door in verband met de planning.

We wensen alle moeders een hele bijzondere dag zondag. Geniet ervan.

Hopelijk tot snel !!

Deel dit met je vrienden

Het is bijna zover…

Je hebt het misschien al wel gehoord of gezien!? We zijn hard aan het werk in de tuin achter de winkel. Binnenkort openen we er onze sfeervolle theetuin, een oase van rust, bloemen en gezelligheid. Omdat we zoveel mogelijk zelf aan het klussen zijn, duurt het allemaal wat langer dan verwacht misschien, maar ERGENS in mei willen we wel van start gaan. Hiervan houden we je natuurlijk op de hoogte.

Even de schouders eronder…

Aanstaande vrijdag is het Koningsdag. Dan is de winkel gesloten en omdat we die dag geen verse snijbloemen kunnen bestellen voor zaterdag, hebben we besloten zaterdag de 28e april de winkel dicht te houden. We gaan onze tijd dan goed besteden, want er zijn nog de nodige belangrijke klusjes die we moeten doen, voordat je in onze gezellige theetuin kunt komen genieten!!

Sorry dus…

Maar we wilden het je wel even laten weten, want misschien was je nèt van plan om zaterdag bij ons in de winkel langs te komen.

Moet je komend weekend naar een verjaardag? Heb je een kadootje nodig? Dan kun je tot en met donderdag 17:30 uur nog bij ons terecht voor een kadobon. Die pakken we altijd feestelijk in. Daarmee kan de jarige dan, op een zelfgekozen moment, een mooi boeket of iets anders voor in huis komen uitzoeken in de winkel.

En volgende week zijn we gewoon weer open, dus misschien zien we je dan?!

We wensen je in ieder geval een hele gezellige Koningsdag!!

Groeten,

Marja en het team van Flowers & Friends

Deel dit met je vrienden

Zijden arrangement

Flowers & Friends - Zijden bloemen arrangementZijden bloemenarrangement, altijd uniek !!

Ben je op zoek naar een mooie eye-catcher voor op de ontvangstbalie, in de vergaderruimte of gewoon voor thuis? Kom eens vrijblijvend langs in onze winkel. Dan kunnen we eens rustig samen kijken naar je wensen.

TIP: neem een foto mee van de plek waar je het zijden bloemstuk wil gaan zetten, op die manier kunnen we beter met je mee denken. Als je wilt, kunnen we natuurlijk ook gewoon een afspraak maken om bij je langs te komen.

Daarnaast kan bij ons natuurlijk ook terecht voor losse zijden bloemen, leuk om in een paar vaasjes te zetten. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Oh ja… sinds 1 maart zijn we ook op dinsdag geopend!!

Graag tot ziens!!

Deel dit met je vrienden

Nieuwe openingstijden

Het is alweer 2 jaar geleden dat we onze fantastische bloemenwinkel in Hulst hebben geopend. Flowers & Friends is inmiddels een begrip aan het worden, daar zijn we echt reuze trots op. En dat hebben we allemaal aan onze klanten, aan jou dus, te danken.

Wish it, dream it, do it…

Dat was en is nog altijd ons motto. Ons avontuur begon jaren geleden in een omgebouwde garage en nu zetten we die droom voort in een prachtig pand in Hulst. We proberen constant te vernieuwen, maar daarbij willen we wel de kwaliteit van onze producten hoog houden en onze service moet blijven zoals je die van ons gewend bent.

We hebben gemerkt dat we jou beter van dienst kunnen zijn. Hoe? Door ruimere openingstijden in te voeren. Via internet kun je al 24 uur per dag je bestelling aan ons doorgeven. Maar we hebben besloten de winkel vanaf nu een dag extra in de week te openen en tijdens de lunchpauzes blijven we voortaan ook gewoon open. Op die manier kun je in je pauze ook gewoon bij ons terecht voor bijvoorbeeld een mooi boeket.

Onze nieuwe openingstijden vind je hier

Zondag en maandag blijven onze sluitingsdagen, dat zijn de dagen waarop we uitrusten en tijd doorbrengen met familie. Maar dat zijn ook de dagen waarop we op jacht gaan naar mooie nieuwe producten voor in de winkel, zodat we je kunnen blijven verrassen.

Groetjes,

Marja

 

Deel dit met je vrienden

Paasworkshop – extra avond

Paasworkshop - Flowers & FriendsWauw, wat een aanmeldingen voor de paasworkshop … zo leuk !!

De avonden zitten inmiddels allemaal vol, daarom heb ik een extra workshop gepland op vrijdagavond 16 maart.

Er zijn ook nog enkele plaatsen beschikbaar op donderdagmiddag 15 maart om 14:00 uur.

Wil je nog komen workshoppen? Geef je dan snel op. Kijk hier voor alle info en beschikbaarheid.

Groetjes Marja

Deel dit met je vrienden

Nieuwe kamerplanten

Kamerplanten - Flowers & FriendsHeb je ook dit weekend de kerstspullen uit je huis opgeruimd? Heerlijk hè… Lekker alles weer schoon en fris en misschien heb je wel een plekje waar je nu iets mist, iets groens.

Kom dan zeker kijken in de winkel. We hebben weer een heleboel mooie nieuwe kamerplanten staan. Er zit vast wel iets voor je bij. En ben je op zoek naar een speciale plant, groot of klein, maar we hebben hem niet staan? Dan gaan we gewoon voor je op zoek.

TIP: maak een foto van de plek waar je iets voor zoekt, dan kunnen we met je meedenken!!

 

Deel dit met je vrienden

Opruiming kerst

Kerst opruiming - Flowers & Friends

Hopelijk heb je ook gezellige kerstdagen achter de rug… Wij hebben even het werk naast ons neer gelegd en samen met onze families de dagen doorgebracht, lekker gegeten, gelachen en uitgerust.

Op naar 2018 !! Er zijn weer volop nieuwe ideeën en plannen. De winkel wordt weer helemaal opnieuw ingericht met leuke nieuwe woonaccessoires, kamerplanten, enz. En om hiervoor ruimte te maken is er nu…

Opruiming

Tot 30 december aanstaande zijn de kerstdecoraties afgeprijsd.

Je ontvangt maar liefst 50 % korting op alle kerstdecoraties met een gele actiesticker !!

Sla dus nu je slag, dan heb je alvast iets moois voor komend jaar.

Groetjes Marja

Deel dit met je vrienden

Kom jij ook

We verloten donderdagavond 2 workshopkadobonnen…kom je ook??
Workshopruimte Flowers & Friends

Op donderdagavond 23 november zetten we de deur naar onze nieuwe workshopruimte wagenwijd voor je open… We hebben hard gewerkt en zijn trots op het resultaat.

We zijn zó benieuwd naar jouw reactie!!

Én omdat we vinden dat we echt iets te vieren hebben, trakteren wij iedereen die avond op een leuke korting van 10 % op al het moois* wat we in onze winkel verkopen. Die hebben we trouwens al helemaal in kerstsfeer gebracht.

Neem gezellig iemand mee… We maken er een leuke avond van!!

De winnaars van de workshopkadobonnen maken we vrijdag de 24e bekend.

* m.u.v. snijbloemen en kadobonnen

 

Deel dit met je vrienden

50% korting op kamerplanten

Kamerplanten Flowers & Friends50 % korting op al onze kamerplanten

Ben je toevallig nog op zoek naar een leuke kamerplant, sla dan nu je slag. Omdat we ruimte willen maken in de winkel voor de kerstdecoraties, geven we nu maar liefst 50 % korting op al onze kamerplanten.

Dit geldt uiteraard niet op bestellingen, maar alleen op de kamerplanten die nu in onze winkel staan. De actie loopt van 15 tot en met 18 november en op=op!

Deel dit met je vrienden