Bloemschikworkshop Ibiza

In de week van 17 t/m 23 juni geniet je bij Skin Studio Pour Elle van heerlijke Ibiza sferen! En tijdens die week organiseren we bij Flowers & Friends een bloemschikworkshop.

Het “witte” eiland, het licht en de helderheid van het water & de lucht, de hypnotische zonsondergang, chillen en naar muziek luisteren. Dit is waar Ibiza voor staat.
Uiteraard allemaal gecombineerd met de onvervalste hippie cultuur!
Om deze heerlijke ‘Vibes’ te voelen, te ruiken en te ervaren haalt Pour Elle een stukje Ibiza voor jou in huis. Wanneer je in deze week een bezoek brengt aan de Studio van Pour Elle, kan je genieten van allerlei aantrekkelijke aanbiedingen.
Zoals je van hen mag verwachten, zorgen ze voor een gezellige sfeer, met Spaanse lekkernijen en een heuse Ibiza styling.

Flower Power Workshop bij Flowers & Friends

Tijdens de Ibiza-week bij Pour Elle, organiseren wij in de bloemenwinkel een gezellige bloemschikworkshop. Creëer je eigen kleurrijke veldboeket (incl. vaas) en haal het Ibiza gevoel in huis. Tevens verwent Pour Elle je tijdens deze workshop met een geuren demonstratie.

Er staan 3 workshops gepland op donderdag 20 juni aanstaande. De workshops starten om 13:00 uur, 15:30 en 19:30 uur. VOL = VOL
Per workshop is er plaats voor 10 personen. We zorgen tijdens de workshop voor wat lekkere hapjes.

Kosten € 35,00 p.p. incl. lekkernijen

We bestellen het zonnetje, want bij mooi weer gaan we lekker de tuin in om te workshoppen. Kortom…een leuke middag of avond !!

Wil je je opgeven voor deze kleurrijke workshop laat het me weten via tel: 0114-852434 of stuur een mailtje naar info@flowers-friends.nl.

Groetjes Marja


Deel dit met je vrienden