Bloemenabonnement

Flowers & Friends is momenteel helaas gesloten tot nader bericht.

Afgelopen weekend (26 november) ben ik opgenomen in het ziekenhuis. Inmiddels ben ik gelukkig wel weer thuis. Maar ik moet nu absolute rust houden en ben dus genoodzaakt om mijn werk tijdelijk stil te leggen. Momenteel ben ik niet in staat om te werken en hoop dan ook op uw begrip.

Groetjes Marja

Wilt u graag altijd een mooi boeket in huis of op kantoor? Zelf geen tijd of mogelijkheid om iedere keer een vers boeket te halen? Dan is het bloemenabonnement van Flowers & Friends de ideale oplossing. Misschien wilt u het eerst een maandje proberen? Dat kan natuurlijk ook.

KADOTIP

Geef een bloemenabonnement kado…op die manier verras je iemand steeds opnieuw!! Je kunt zelf kiezen voor hoe lang, hoe vaak, enz. Het is super leuk om dit kado met meerdere mensen te geven, want dan kun je misschien een wat langer abonnement afsluiten. En omdat je natuurlijk niet met lege handen wilt aankomen, hebben we een speciale bloemenabonnement kadobon. Daarop staat hoe vaak en hoe lang de ontvanger mooie boeketten (of bloemstukjes) kan verwachten. We pakken de kadobon feestelijk voor je in, zodat je direct iets leuks hebt om te geven. De reacties van de mensen die al zo’n bloemenabonnement hebben mogen ontvangen, zijn echt fantastisch. En daar worden wij dan weer heel blij van!!

Hoe werkt het?
Kies uw bloemenabonnement in 4 stappen:
  1. Kies uw budget: € 20,- / € 25,- / € 30,- / € 35,- / € 40,- per bezorging (incl. bezorgkosten* en BTW)
  2. Kies de frequentie: 1 x per week / 1 x per twee weken / 1 x per maand
  3. Kies de gewenste bezorgdag en het moment van de dag. Wij bezorgen dinsdag tot en met vrijdag.
  4. Geef aan vanaf welke datum u wilt dat dit abonnement ingaat?
Ga voor gemak

Kies voor het gemak van een leenvaas voor € 2,50 per bezorging extra. Wij schikken dan het boeket in de vaas, zodat het altijd mooi staat en u zelf helemaal niets meer hoeft te doen. Bij de volgende levering nemen we de vaas mee terug, dus schoonmaken is ook niet meer nodig.

Voor wie en waar?

Flowers & Friends levert bij u thuis, bij bedrijven en bij horecagelegenheden in de gemeente Hulst en omgeving. Wij leveren ook in België.

* Buiten de gemeente Hulst kunnen extra bezorgkosten worden gerekend: tot 10 km = geen extra kosten / 10-15 km = + € 2,50 / 15-20 km = + € 5,00 / 20-25 km = + € 7,50

Altijd bijzonder

Iedere week stellen wij speciaal voor u een mooi origineel boeket samen met verse bloemen van het seizoen, zo heeft u altijd iets bijzonders. Speciale wensen m.b.t. kleur of stijl van het boeket? Geen probleem, wij leveren ook maatwerk. Als u wilt, kunnen we ook van te voren langs komen, om de situatie te bekijken en daar het boeket op af te stemmen.

Flexibel

Gaat u met vakantie of wilt u om een andere reden een keer geen boeket? Stuur dan gewoon van te voren een mailtje  of bel ons, dan zetten we de levering tijdelijk stop.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor een speciale gelegenheid één of meer extra boeketten mee te laten bezorgen.

Betaling

Iedere maand sturen we u een factuur, dit is wel zo overzichtelijk. Geeft u het bloemenabonnement kado? Dan kunt u natuurlijk ook het volledige bedrag in één keer betalen.

Proefabonnement

Wilt u het bloemenabonnement een keer proberen? Dat kan. Bestel dan een proefabonnement. Dit stopt automatisch na een maand.

Belangrijk om te weten

De boeketten worden altijd door ons zelf gemaakt en zijn absoluut vers, daarom geven wij 7 dagen vaasgarantie. Vaak staan boeketten zelfs langer. De ene bloem is nu eenmaal sterker als de andere. Mocht er binnen een week een probleem zijn met uw boeket, laat het ons dan weten dan lossen we het op.

U kunt uw bloemenabonnement telefonisch of per mail bestellen.

Deel dit met je vrienden