Afscheid

Rouwarrangement Colours Flowers & FriendsRouwarrangement Colours Flowers & FriendsRouwarrangement Flowers & Friends

De foto’s zijn slechts een kleine impressie, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bloemen als symbool van gevoelens

Bloemen zijn na een overlijden veelal een laatste geschenk en een eerbetoon aan de overledene. Een symbool van uw gevoelens.

Wij helpen u graag bij het vinden van een passend laatste eerbetoon in de vorm van een mooi rouwarrangement. Wij zijn er voor u om in deze moeilijke tijd de juiste keuze te maken. Met onze vakkennis en liefde voor bloemen zullen wij er alles aan doen om uw wensen te vervullen.

Individuele wensen, die betrekking hebben op werk, hobby, sport, karakter of de lievelingskleuren van de overledene, dragen bij aan het creëren van een bijzonder en persoonlijk bloemstuk.

Wij staan voor u klaar om uw wensen op een vakkundige manier te vertalen naar een bijzonder rouwarrangement.

Rouwarrangement bestellen?

Wij nemen de tijd voor u. Bel voor een afspraak op tel. 0114-851884 (telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur). Of stuur een email met uw wensen naar info@flowers-friends.nl. Desgewenst kunt u uw bestelling ook aan ons doorgeven via ons online bestelformulier.


Onze mogelijkheden

Rouwarrangementen

Dit zijn de wat grotere bloemstukken voor op de kist. De maten kunnen variëren van een bloemstuk van 40 cm lang tot een arrangement wat de volledige kist bedekt. De bloemen worden in een ondergrond van oasis steekschuim gestoken waardoor ze langer mooi blijven. Een rouwarrangement kan volledig op uw wensen worden afgestemd, mede door het gebruik van bijvoorbeeld mooie takken of denk aan groentesoorten of accessoires die uw dierbare symboliseren.

Bijzondere vormen

Tegenwoordig is de keuze in speciale vormen enorm, denk bijvoorbeeld eens aan een hart, een anker, een beertje of een kruis. Het gaat hier dan om een ondergrond van steekschuim welke opgevuld wordt met bloemen.

Rouwkrans

Een cirkel als symbool van oneindigheid. Een bijzondere gebaar waarbij de herinnering aan uw dierbare centraal staat. Voor altijd in uw hart. Vandaar dat bij een herdenking vaak een krans gelegd wordt. Hier wordt veelal gebruik gemaakt van een krans die omwikkeld wordt met blad en afgewerkt met bloemen. De bloemen kunnen ook in een kransvorm van oasis steekschuim gestoken worden, waardoor ze langer mooi blijven.

Rouwboeket

Dit is een boeket dat op de kist kan worden gelegd of in een vaas erbij kan worden gezet. De prijs van een rouwboeket is meestal lager dan voor ander rouwwerk.

Voor alle bovenstaande rouwcreaties geldt dat de keuze aan bloemen zeer ruim is, maar dat we altijd afhankelijk zijn van het aanbod gedurende elk seizoen. Sommige bloemen kunnen slechts gedurende een beperkte tijd geleverd worden, hierover informeren wij u uiteraard altijd tijdens het bestellen.


Wij staan altijd voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden naar een passende laatste groet met bloemen.

Deel dit met je vrienden